logonew

koplogo

Medewerkers

Stichting de Kring Noord werkt op dit moment met een team van 10 vaste vrijwilligers. Deze 10 vaste medewerkers hebben allemaal op een positieve of minder positieve manier te maken, of te maken gehad, met de jeugdhulp verlening.
Als professionals in de jeugdhulp verlening weten zij als geen ander hoe u als ouders tegen een muur van onbegrip kunt oplopen.
Ons team bestaat uit 5 oud medewerkers van de Raad voor de kinderbescherming, verschillende juridische adviseurs, en samenwerkende instanties.
Al onze medewerkers hebben te maken gehad met de jeugdhulpverlening en zijn van mening dat er binnen de jeugdhulp verlening een hoop verbeterd zou kunnen worden.
De stichting is altijd op zoek naar nieuwe vrijwilligers die zich belangeloos willen inzetten voor die gene die onze hulp hard nodig hebben.

  • De stichting de Kring Noord stelt een aantal eisen aan haar medewerkers:
  • Bent u ouder dan 25 jaar.
  • In het bezit van een afgeronde MBO opleiding.
  • Affiniteit met de doelgroep.Zowel zelfstandig als in team verband kunnen werken.
  • Tenminste 15 uur per week beschikbaar kunnen zijn.


Voldoet u aan de bovenstaande criteria, en wilt u zich aanmelden als vrijwilliger voor de Stichting de Kring Noord meldt u zich dan aan en stuur een sollicitatie + CV en een verklaring van goed gedrag naar : Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien.

Als Stichting De Kring Noord hebben wij een naam hoog te houden en willen wij onze cliënten op een goede en professionele manier bij staan.

Voordat u als gezinsbegeleiding of als vertrouwenspersoon aan de slag gaat zult u een inwerkperiode gaan volgen alvorens u voor de stichting de Kring Noord aan de slag kunt.

Onze cliënten hebben, als zij zich aanmelden, al genoeg te maken gehad met de nodige jeugdhulpverlening instanties.  Deze contacten zijn dan al wel of niet positief  ervaren. Daarom is de Stichting De Kring Noord er op gebrand u als onze cliënt zo goed mogelijk, en op een professionele manier bij te staan.